Flytthjälp

Vi på Köper Sterbhus i Stockholm erbjuder dig professionell hjälp din flytt.

Detta är det självklara alternativet för dig om du har ömtåliga och värdefulla föremål i flyttlasset. Hos oss är alla dina föremål i trygga händer under transporten. Vi tar stort ansvar för kundens flyttlass och värna om föremålen under hela resan från dörr till dörr.

Vi på Köper Sterbhus i Stockholm utför flyttningar inom Stockholm och dess omnejd.

Du kan med andra ord känna dig trygg om du väljer att anlita vår flytthjälp för att transportera hela eller bara delar av ditt bohag.

Omtanke, kvalitet och omsorg är några av våra ledord och när vi transporterar dina saker kan du lita på att de hanteras på ett mycket aktsamt och varsamt sätt. Vi anlitas ibland av de större auktionsfirmorna och antikvitetsföretagen i Stockholm för att transportera deras värdefulla och ömtåliga föremål.

Dina ägodelar är lika värdefulla för dig som en antik tavla för en auktionsfirma, så varför nöja dig med något mindre? Vi vet att de flesta värnar om sina bohag och i våra händer kommer ditt bohag fram till din nya adress utan problem. Gör ett påläst val och anlita oss om du har ett behov av professionell och erfaren flytthjälp.

Ta kontakt med oss redan idag ifall du har frågor kring våra tjänster eller boka en flytt. Vi på Köper Sterbhus i Stockholm kan bland annat ge dig goda råd och tips på hur föremål bör packas och förvaras under transporten för att minimera risken för skador. Det är ett tillägg i trygga transporter, ett av våra specialområden.

Vi har alla nödvändiga transportförsäkringar och trafiktillstånd!

Du når oss på mejlen:                           flytt@köpersterbhusstockholm.se

Eller per telefon under kontorstid:  08 – 25 64 13  0708 – 25 64 13

Sidrebar


Vi på Köper Sterbhus har funnits sedan 2005 då vi flyttade in i våra lokal på Vintervägen 43 i Solna för att kunna erbjuda företagare och privatpersoner flytta, rensa och röja efter dödsbon eller flytta från ett ställe till annat med mera.
Vi erbjuder fullkomlig trygg, kvalificerad hjälp för dig som beslutar dig för att anlita våra tjänster.
Våra medarbetare har lång erfarenhet allt från att kunna värdera till att ta hand om dina föremål på det allra bästa sättet.
Vill du ha referenser så kan vi naturligtvis även erbjuda detta.
Välkommen att höra av dig!
Du når oss på mejlen:                       info@köpersterbhusstockholm.se

Eller per telefon under kontorstid:  08 – 25 64 13, 0708 – 25 64 13