Call: 667-549-875| Email: info@example.com

Vår butik

I vår butik kan du göra fynd bland alla våra föremål, kläder och möbler med mera. Ett mycket bra tips är att komma och besöka oss om du ska flytta hemifrån, flytta isär eller helt enkelt vill ha något gammal användbart men nytt för dig. För då kan du hitta allt från en säng, soffa till minsta lilla sked under ett och samma tak.

Vi har föremål för alla plånböcker!
Fördelen med att köpa något som redan har funnit i något annat hem är framför allt du är miljömedveten och prismedveten.
Vill du inreda ditt hem i en speciell vintage stil så hittar du säkert något hos oss här på Köper Sterbhus i Stockholm som sätter den där speciella extra touchen i ditt hem eller på dig själv.
Eller så kommer du på vår auktion som vi har varje månad och du vill kosta på dig något ex
ra eller vill göra ett fynd!

Du har även möjligheten att lämna in saker till oss om du har gjort en utrensning där hemma för att få plats med annat fint. Vi tar emot föremål alla dagar!
Dessutom har du möjlighet att ta en fika i en trevlig atmosfär. Priserna i fiket ligger i princip på självkostnadspriser. Ibland kan vi till och med erbjuda dig att köpa en grillad korv med bröd.

Du hittar vår butik på:          Vintervägen 43, Solna
Våra öppettider är:   Måndagar – Fredagar 10:00 – 18:00
Lördagar                     10:00 – 15:00
Söndagar                    11:00 – 16:00
Helgdagar                   STÄNGT

Har du frågor angående inlämning av föremål och så vidare så kontakta oss!
Du når oss på mejlen:                       info@köpersterbhusstockholm.se
Eller per telefon under kontorstid:  08 – 25 64 13  0708 – 25 64 13
Page 5.1 Våra auktioner

Vi håller auktioner varje sista söndagen i månaden!

Då säljer vi antikviteter och kuriosa för överkomliga priser. Vi garanterar vid varje sälj att föremålen är fullt funktionsdugliga och hela, annars meddelas detta vid utropstillfället.
Samma helg som vi har auktioner så erbjuder vi värdering av dina föremål både på lördag och söndag innan auktionen börjar. Så kan du få ett värde på din ägodel för eventuellt syfte att sälja eller försäkra det. I samband med dessa värderingar erbjuder vi dig att kunna sälja ditt föremål dessutom.
Våra medarbetare finns till hands för att bistå vid inlämningar och gör en första bedömning innan samtliga föremål besiktas av våra värderingsmän eller intendenter som även utför katalogisering och dessutom bedömer av utropspris och ett eventuellt reservationspris innan försäljning. Vår målsättning är att varje enskilt utrop förväntas ett utropsvärde på 300 kronor samt för ett helt inlämningsuppdrag om minst 500 kronor.
Beslutar du dig för att lämna in ett eller flera föremål så upprättar vi alltid ett inlämningsavtal med villkor, person- och kontouppgifter för inlämningsuppdraget. Normalt så tar det inlämningsuppdrag mellan 2-4 veckor. Hela försäljningen redovisas med specificerad förteckning med efterföljande utbetalning cirka 14 dagar efter avslutat auktion.

Våra auktioner hålls sista söndagen varje månad kl. 15:00 och visningen inför auktionen startar kl. 13:00 så du har alltid gott om tid att titta på föremålen innan och hitta just det du är ute efter.

Våra auktioner hålls alltid i vår lokal på:     Vintervägen 45, Solna
Vill du lämna in föremål till våra auktioner så kontakta oss på:
Vår mejladress:                      auktion@köpersterbhusstockholm.se
Eller per telefon under kontorstid:  08 – 25 64 14  0708 – 25 64 14
Inlämning:      Måndagar – Fredagar 12:00 – 16:00
Lördagar – Söndagar  11:00 – 13:00
Helgdagar                   STÄNGT

Sidrebar


Vi på Köper Sterbhus har funnits sedan 2005 då vi flyttade in i våra lokal på Vintervägen 43 i Solna för att kunna erbjuda företagare och privatpersoner flytta, rensa och röja efter dödsbon eller flytta från ett ställe till annat med mera.
Vi erbjuder fullkomlig trygg, kvalificerad hjälp för dig som beslutar dig för att anlita våra tjänster.
Våra medarbetare har lång erfarenhet allt från att kunna värdera till att ta hand om dina föremål på det allra bästa sättet.
Vill du ha referenser så kan vi naturligtvis även erbjuda detta.
Välkommen att höra av dig!
Du når oss på mejlen:                       info@köpersterbhusstockholm.se

Eller per telefon under kontorstid:  08 – 25 64 13, 0708 – 25 64 13